Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Лаура Траатс разказа

...
Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Лаура Траатс разказа
Коментари Харесай

Лаура Траатс: Имах дупки в главата след операцията - Гимнастика

Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Лаура Траатс описа любопитни детайлности за рисковата контузия, която завърши нейната кариера няколко седмици след Игрите в Токио.

Грацията разкри в изявление за набиращия известност youtube канал Спортната джунгла, че казусът съществувал от няколко години.

„ Имала съм моменти на обостряне, само че с лекарския екип ги овладявахме – описа Лаура Траатс. – Понякога беше мъчно да подвигам предмети и да изхвърлям уредите. Преди международното цялата ръка стартира да трепери. Тогава госпожа Раева спря целия тим.

В такива моменти ние спортистите сме захласнати от желанието и упоритостта. Не си даваме сметка какво усеща тялото и по кое време да се каже стоп. След интервенцията първото нещо, което направих, беше да си мръдна краката.

Само ръката, която ми правеше проблем, беше леко изтръпнала. Успокоих се. Не можех да сдъвквам. За застопоряване на главата ми бяха поставили едни неща. Имах рани и дупки. “

Как са протекли първите дни след комплицираната интервенция? Какво е претърпяла Лаура преди и по време на триумфалната олимпиада в Токио? Как гимнастичката намира любовта още в детската градина и какви са проектите на диамантените девойки, всичко това във втората част от изявлението с Лаура Траатс:


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР