ОКРУГ CLARENDON, SC (QUEEN CITY NEWS) – King Cutter не

...
ОКРУГ CLARENDON, SC (QUEEN CITY NEWS) – King Cutter не
Коментари Харесай

НЕПРЕСЛЕДВАНЕ: Надзирател на магистрален патрул на SC беше понижен поради това, че не преследва обвинение за DUI на държавен служител

ОКРУГ CLARENDON, SC (QUEEN CITY NEWS) – King Cutter не можеше да отиде на никое място с количка за голф от 1000 паунда, лежаща върху неговата десен крайник. За благополучие обаче мобилният му телефон автоматизирано набра 911 и заместник-шерифът на окръг Кларендън беше там, с цел да помогне след минути.

Точно след 1 часа през нощта Луис Кинг Кътър, помощник-общественият бранител на окръг Кларендън, беше заловен в капан под преобърнатия си количка за голф с контейнери с бира, лежащи на земята на ъгъла на Bloomville Road и Mohawk Drive.

„ О, Боже мой, пич, това ме убива “, извика Кътър на сержант Лейн на шерифа на окръг Кларендън Джоунс. Депутатът се опита да вдигне количката, след което отиде до патрулната си кола, с цел да потърси нещо, което да помогне за повдигането на половинтонната количка от публичния бранител.

„ О, Боже мой, пич, просто ела тук и помогни аз — извика Кътър, до момента в който се гърчеше на земята, викайки от болежка. Кътър продължи да умолява заместника да помогне, до момента в който заместникът т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР