Окръжна прокуратура - Враца е внесла за разглеждане в съда

...
Окръжна прокуратура - Враца е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят изкупвач на орехи за подкуп на полицаи във Врачанско

Окръжна прокуратура - Враца е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против И.Х. за осъществено от него закононарушение по член 304а, вр. член 18, прочие 2 от Наказателния кодекс.
На 25 октомври обвиненият Х., дружно със собствен прочут, обикаляли с автомобил селата в област Враца, като закупили огромно количество орехи.
Около 10:50 ч., до момента в който се движели по ул. „ Ал. Стамболийски “ в село Бързина, колата им била спряна за инспекция от полицейски патрул към районно управление (на МВР) Козлодуй. След като чиновниците на реда открили, че двамата транспортират орехи, те попитали за позволение за осъществяване на комерсиална активност, както и за документите на автомобила и лидера.
Докато се правила инспекция на документите на МПС, обвиненият Х. отишъл до полицейския автомобил, като помолил да ги пуснат, тъй като са отдалеко и да не се бавят. След това той оставил банкнота от 50 лв. в „ джоба “ на предна дясна врата „ за почерпка “ на чиновниците на реда.
В този миг полицейският контрольор разпоредил на И.Х. да не мърда от мястото си и му сложил белезници.
За случилото се била известена дежурна група в Районното полицейско ръководство, като предвид на местопрестъпление почнало бързо произвеждане.
Предстои делото да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР