Около 40 души са подали заявления за стикери за само

...
Около 40 души са подали заявления за стикери за само
Коментари Харесай

Без опашки за стикери пред дежурния офис на ЦГМ преди разширяването на Зелена зона

Около 40 души са подали заявки за стикери за единствено през днешния ден в бюрото на на " Будапеща " 17, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Въпреки, че ситуацията е спокойна и не се следи скупчване от хора, офисът на ЦГМ работи изключително през днешния ден, ще работи и в неделя. Тъй като от понеделник нови елементи влизат в платената зона за паркиране. Новите елементи на „ Зелена зона “ са в регионите „ Слатина “ - кв. “Яворов “ и „ Триадица “ - кв. “Иван Вазов “.
 Зелена зона става платена и в събота, Синя-та ще работи от 10.00 часа " Зелена зона " става платена и в събота, " Синя " -та ще работи от 10.00 часа
От 4 януари 2021г., с решение на Столичния общински съвет, „ Зелена зона “ ще работи и в събота в часовия диапазон от 10:00 д...
Христина Горецова, която е началник бранш „ Услуги и обслужване на клиенти ” съобщи пред БГНЕС, че офисът работи за всички. „ Всички искащи, които желаят да подадат заявление или да платят своите права, са добре пристигнали. Опцията и за електронно подаване на заявки също действа ”, сподели тя и акцентира, че единствено в границите на днешния почивен ден са ги посетили към 40 души. Според Горецова в неделя ще бъде по-натоварено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР