Оказва се, че Маги от Ергенът“ е част от списъка

...
Оказва се, че Маги от Ергенът“ е част от списъка
Коментари Харесай

Маги от „Ергенът“ баджаначка с Анелия

Оказва се, че Маги от „ Ергенът “ е част от листата с дами, с които някогашният избраник на Анелия – хазартният необут Любомир Захаринов, е имал интимни връзки. В знак на любов и честност, Магдалена даже татуирала името му върху лявата си гърда. Двамата били дружно преди към три години, след което Захаринов сменил палавата русокоска с певицата.

 

Така и не излиза наяве дали варненката е била луда по Любо или по парите му, че да се жигоса с неговите букви, само че за нейно страдание даже и това не съумяло да го задържи – той явно е прикрит плейбой, и я сменил с Анелия. Маги и до през днешния ден носи татуса, само че го е трансформирала на „ обич “, с цел да не смущава мъжете с рисунка, отдадена на бивше гадже.

 

Томова обаче не страдала дълго за раздялата и небрежно заменила Захаринов с различен паралия. Тя не крие, че е привикнала с дизайнерски облекла, ефектни бижута, мощни коли, първокласни заведения за хранене и скъпи екскурзии и явно неслучайно няколко от участничките в „ Ергенът “ я оповестиха за любителка на първокласния живот и съгласно тях няма метод тя да отиде на палатка с Алек Младенов.

 

Блондинката не пропусна да се похвали в предаването, че с цел да може да живее добре, работи по 16 часа на ден, само че на работа, която й е уредена от някогашния й другар. Едва ли някой би повярвал, че 30-годишна жена, без съвсем никакъв трудов стаж, би могла да стане шеф на оборотно столично заведение.

Всеизвестен факт е, че преди Любо е имала връзка с 60-годишен мъж, който в действителност е индивидът, осигуряващ й първокласния живот и купил всички скъпи придобивки като чанти, бижута, обувки, облекла и кола.

 

Любомир Захаринов

Припомняме, че Любомир Захаринов закупи популярност около годежа си с Анелия през лятото на предходната година, само че уви, той се разпадна няколко месеца по-късно – през февруари.

Любо е имал и къса спекулация с Алекс Богданска, с която изневери на Анелия.

 

Любомир Захаринов и Анелия

Извън светските вести, той е прочут единствено като наследник на майка си – Димитрина Захаринова, която през 2006 година бе уволнена като началник на Данъчното в София от тогавашния шеф на Национална агенция за приходите – Мария Мургина поради зародил зрелищен спор сред двете, съпроводен от взаимни обвинявания за участия в схеми. Към днешна дата Захаринова е ръководещ съучастник в одиторско сдружение „ Захаринова Нексиа “ ООД, и учител във Висшето учебно заведение за обезпечаване и финанси. Участва в ръководството на 6 сдружения, в множеството от които е в съдружничество със синовете си и по никакъв начин не харесва Анелия, която даже не съумя да й стане рода.

Инфо: Уикенд

Тагове: Любомир Захаринов Маги „ Ергенът “ Алек Младенов Магдалена Томова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР