Оказа се, че в кралското семейство на Великобритания никога не

...
Оказа се, че в кралското семейство на Великобритания никога не
Коментари Харесай

Бивш иконом разкри каква коледна украса е мразела кралица Елизабет II

Оказа се, че в кралското семейство на Англия в никакъв случай не украсява коледните елхи със сърма.

Бивш иконом на крал Чарлз приказва за коледната декорация, която кралските особи в никакъв случай не употребяват за елхите си, тъй като съгласно слуховете кралица Елизабет не я харесва, пише Daily Mail.

Бившият кралски иконом Грант Харолд е работил за тогавашния принц Чарлз в неговата резиденция Хайгроув в Глостършир в продължение на седем години, преди да подаде оставка през 2011 година

Той твърди, че членовете на кралското семейство избират да не прекаляват с украсата на коледната елха. Но в кралското семейство имало и хубава традиция. Покойната кралица запазвала едно дърво за внуците си, като им разрешавала да го украсят както си желаят.
   View this post on Instagram   

Коледно дърво в замъка Уиндзор 

Наскоро дворецът Кенсингтън пусна фотография на принцесата на Уелс, застанала пред стилно украсената си коледна елха. Смърчът беше декориран с кадифени панделки и сребърни орнаменти. И в действителност няма сърма.

„ Всички украсяват коледната елха със сърма, само че в случай че отидете на посетители на някой от членовете на кралското семейство, тогава там ще видите единствено зеленина, играчки и светлини “, сподели някогашният иконом.


Кейт Мидълтън пред коледна елха Снимка: Кралското семейство

По-рано този месец кралицата-консорт Камила предложения децата, които поддържат двата й патронажа, да оказват помощ за украсата на нейната коледна елха в Кларънс Хаус. Коледната елха беше украсена единствено с червено-бели украшения и гирлянд без ни минимум следи от сърма.

Въпреки че кралицата се придържаше към непоколебим дрескод за своите коледни елхи, една въпреки всичко беше подарена на по-младите членове на кралското семейство.

" В Сандрингам кралицата подреди едно от дърветата в една от стаите да бъде оставено неукрасено, с цел да могат децата да го украсят. Това беше традиция, която тя стартира ", сподели икономът.

Тази година кралското семейство ще чества Коледа без кралицата за първи път, откогато тя умря на 96-годишна възраст през септември.

Очаква се кралските особи да участват на работа в църквата " Св. Мария Магдалена " в имението Сандрингам, преди да се върнат вкъщи за коледна вечеря.

През ноември беше обявено, че крал Чарлз е поканил Меган Маркъл и принц Хари на коледните тържества на фамилията, макар че са напуснали кралските отговорности преди съвсем три години. Но източник, непосредствен до царя, сподели, че те най-вероятно няма да дойдат.

Особено след като Кейт Мидълтън се усеща предадена от документалния филм за херцозите на Съсекс, а брачният партньор й, принц Уилям, към този момент сподели, че няма да гледа сериала.

Превод: Glasnews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР