Окървавен и с разцепена глава раздавал автографи Влади Ампов –

...
Окървавен и с разцепена глава раздавал автографи Влади Ампов –
Коментари Харесай

Влади Ампов - графа с тежки инциденти на сцената

Окървавен и с разцепена глава раздавал подписи Влади Ампов – Графа.

Това описа той за първи път в " Животът по автентичен случай ". Графа стартира историите за случаите си на сцената с това по какъв начин пада от сцената и си пука ребро. Човек от защитата обаче съумява да го хване във въздуха преди той да се набучи на стърчащо, като голям шиш, желязо. Със спукано ребро Графа довършва концерта, а в края идва колата за спешна помощ, като част от сценографията и Ампов е откаран в болница. Впоследствие подарява бутилка на охранителя, тъй като схванал, че той му е избавил живота.

На присъединяване в Сливен чупи челен зъб и му се постанова да постави дъвка, с цел да не си проличава.

" И една история, която ще опиша за първи път, която стана тъй като доста обичах да скачам от рояли ", сети се Графа за различен случай.

В пианобар той в действителност скача от роял, само че не преценя, че на тавана има трегер. Удря си главата, само че се приземява на крайници и продължава да пее. В един миг усеща, че хората от първите редове стартират да го гледат необичайно. Точно тогава усеща, че главата му е мокра и взема решение, че доста се е изпотил. Прекарва ръка през косата си и я вижда цялата окървавена. Все отново изпява последните планувани песни, след което раздава подписи на всички искащи.

" След това отидох в болница и оттогава имам 10-сантиметров тегел ", описа Графа.

Той си спомни и по какъв начин като млад реализатор му се налагало да лепи плакати за участията си, тъй като нямал пари за реклама, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР