Огромно шимпанзе яхна риалити фурията Ваня Червенкова, която направо попадна

...
Огромно шимпанзе яхна риалити фурията Ваня Червенкова, която направо попадна
Коментари Харесай

Шимпанзе нападна Ваня Червенкова

Огромно шимпанзе яхна риалити фурията Ваня Червенкова, която напряко попадна в авантюристичен филм по време на воаяжа си в Дубай. Заобиколена от бели тигри, шимпанзета и орангутани, пловдивчанката се превъплъти за малко в звероукротител. Родната бизнес дама е част от момичешка скаутска група, която за следващ път посещава частен зоопарк в Обединените арабски емирства. Тя се явява доброволец в дома на десетки диви животни, благосъстоятелност на Джасим Али.

"Да боядисваш 6 часа на 40 градуса по Целзий се оказа нелека и пъклен изтощителна работа, само че когато знаеш, че го правиш ДОБРОВОЛНО в името на едни същества, изцяло безпомощни, ти приижда адреналин, който не подозираш, че съществува в организма ти... ", споделя Червенкова, с цел да опише вълнуващото си премеждие, написа България Днес.



С мече в ръка и алена багра, Ваня пребоядисва цялата ограда на зоокъта. В знак на признателност Джасим Али, който от години стопанисва мястото, й разрешава да нахрани с биберон бял тигър, роден напълно скоро. За край на приключението Ваня има удоволствието да се погушка с шимпанзетата Халюма и Адуга, като сбъдна съкровената фантазия на всяко дете.

По думите на Ваня Червенкова Джасим Али живее безусловно в своята частна зоологическа градина, като приема всички избавени от него животни като същински деца. Тя даже споделя, че Джасим е сломен след гибелта на едно от орангутанчетата, за които се грижи. Бизнес дамата показа в обществените мрежи и клип с погребението на животното, което трогна стотици.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР