Огромно е търсенето на соларни инженери в САЩ.75 % от

...
Огромно е търсенето на соларни инженери в САЩ.75 % от
Коментари Харесай

Дават 11 хиляди долара заплата на месец: С тези професии в САЩ ще ви лапнат като топъл хляб

Огромно е търсенето на слънчеви инженери в Съединени американски щати.

75 % от наетите в тази област взимат 11 хиляди $ на месец или 141 хиляди $. Заплатите доближават до 152 хиляди $ на година. Средната заплата е 102 хиляди $ за 2023 година.

Към заплатите се оферират и доста обществени придобивки, с цел да се задържат положителните фрагменти.

Дългосрочните вложения в инфраструктура имат капацитета да съживят, най-малко краткотрайно, стопанската система

САЩ имат остра потребност от повече жилища и инфраструктура като пътища и мостове. С наливането на повече пари в тези области и работните места ще се усилват през идващото десетилетие, споделя Business Insider. 

Анализ от Центъра за обучение и работна мощ на университета в Джорджтаун отбелязва, че част от растежа на работните места, свързани с построяването на инфраструктура могат да включват „ обичайни строителни и транспортни индустрии; умна инфраструктура като електрически технологии за умна мрежа, широколентови и 5G интернет технологии и зелени технологии; професионални и бизнес услуги и други промишлености надолу по веригата. "

„ Дългосрочните вложения в инфраструктура имат капацитета да съживят, най-малко краткотрайно, стопанската система на като основат работни места за заварчици, електротехници, техници и водачи на камиони, наред с други специалности “, се споделя в отчета.

Строителни служащи

Предвижда се строителните работници да отбележат растеж на заетостта от 61 900 от 2022 година до 2032 г. Тази работа, която е имала междинна годишна заплата от 40 750 $ през 2022 година, нормално няма условие за публично уверение за обучение и не се нуждае от трудов стаж в региона. Работата изисква краткосрочно образование на работното място за придобиване на подготвеност.

Електротехници

Електротехниците, за които се чака заетостта да се усили с 49 200 от 2022 година до 2032 година, обикновено имат благоприятни условия за чиракуване. Тази работа осигуряваше междинна годишна заплата от 60 240 $ през 2022 година и обикновено изисква тапия за приблизително обучение.

Дърводелци

Прогнозните данни на Института за строители на жилища демонстрират, че заетостта на дърводелците се е нараснала с 8600 от 2022 година до 2032 година Дърводелството е друга специалност с благоприятни условия за чиракуване и нормално изисква тапия за приблизително обучение или еквивалент.

Предвижда се наемането на сервизни техници на вятърни турбини да означи най-голямо процентно нарастване, с растеж от 44,9% от 11 200 през 2022 година до 16 200 през 2032 година Тази работа нормално не изисква тапия и стига единствено дълготрайно образование на работното място за подготвеност. Не се изисква и трудов стаж в региона. Тази работа може да включва ремонт, поддръжка и инспекция на оборудването.

Друга зелена специалност, за която се планува относително огромно процентно нарастване на заетостта, са инсталаторите на слънчеви фотоволтаици, нарастване от 22,3% от 2022 година до 2032 година

Тази работа нормално се нуждае от тапия за приблизително обучение или еквивалент за постъпване, сдържан период на професионално образование за подготвеност, само че не се нуждае безусловно от обвързван професионален опит. Освен уменията за инсталиране, работата изисква и умения за интензивно слушане и сериозно мислене.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР