ОФК Пирин Благоевград отново издига Димитър Бербатов за кандидат за

...
ОФК Пирин Благоевград отново издига Димитър Бербатов за кандидат за
Коментари Харесай

Пирин отново издигна кандидатурата на Бербатов за президент на БФС

ОФК Пирин Благоевград още веднъж издига Димитър Бербатов за претендент за президентския пост в Българския футболен съюз. Това разгласи кметът на Благоевград Илко Стоянов.

Бербатов бе повдигнат от родния си клуб и през есента, когато на изключителния конгрес на БФС на 12 октомври загуби с дребна разлика от Борислав Михайлов . На 18 март ще се организира постоянен конгрес, който по в началото вписания дневен ред също ще бъде избирателен.
Бербатов заплаши БФС с прокуратурата
Димитър Бербатов и неговият екип оповестиха, че от управлението на БФС са почнали да привикват клубовете, с цел да подпишат отвод от...
Прочети повече
" Българският футбол се нуждае от смяна и сполучливо бъдеще, по тази причина както и на предходния конгрес, ОФК " Пирин ” - Благоевград още веднъж издига кандидатурата на Димитър Бербатов (Dimitar Berbatov) за президент на БФС. Считам, че това е една поредна, естествена и разумна позиция! Благоевград обича „ Пирин “! Благоевград обича футбола! Благоевград обича честната игра! Нека пожелаем триумф на Димитър Бербатов и българския футбол на 18 март ", написа Стоянов през днешния ден.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР