Официалната коледна елха на Белия дом пристигна точно навреме за

...
Официалната коледна елха на Белия дом пристигна точно навреме за
Коментари Харесай

Жената на Байдън получи коледната елха за Белия дом, а съпругът й помилва две пуйки по повод Деня на благодарността

Официалната коледна елха на Белия дом дойде тъкмо в точния момент за празничния сезон.

Първата дама Джил Байдън, предложения фамилии, свързани с военните, да й гостуват, когато получи централната декорация. Това е дългогодишна традиция, която дава началото на няколкоседмични празници в Белия дом.

Облечена в зелена рокля, с уместно палто и обувки на ток, тя театралничи с деца от  фамилии на военни. Тя отдели малко време, с цел да се възхити на величието на дървото, след което го назова " превъзходно “ и означи: " Някои от децата споделиха, че в никакъв случай не са виждали толкоз огромно дърво. "

Братя и сестри Амбър Скот и Алекс Чърч, които завоюваха годишния конкурс на Националната асоциация за коледни елхи, подариха на доктор Байдън дървото: 18 1/2 фута Фрейзър ела, отгледана във Флийтууд, Северна Каролина, която ще стои от пода до тавана в Синята стая, 

Годишното показване на коледната елха се организира към този момент 58 години. Петнадесет от тези години скъпото дърво идва от Северна Каролина, която е произвела повече спечелили от всеки различен щат, според The ​​Carolina Journal.

Коледната елха дойде единствено часове откакто президентът Джо Байдън помилва две пуйки, наречени Либърти и Камбанка за друга почитана от времето традиция на Белия дом.

На тази гала Байдън се пошегува за забележителните шансове, които двете птици имат, с цел да бъдат тъкмо те са помилваните, като сподели, че да бъдеш определен за опрощение е по-трудно, в сравнение с " да получиш билети за турнето на Renaissance “.

Той също по този начин сподели, че Liberty и Bell " обожават ябълките Honeycrisp, хокея на лед “ и Mall of America, добавяйки: " Сигурен съм, че бих желал да ги видя да играят хокей на лед “, написа People.

По време на помилването Байдън призна за личния си празник в понеделник –неговия 81-ви рожден ден – като сподели: " Днес е моят рожден ден “ и шеговито добави: " Трудно е да навърша 60 години “. 

Във вторник, след няколко натоварени дни при започване на празничния сезон, Байдън възнамеряват да пътуват до Масачузетс, с цел да наваксат изгубеното фамилно време и да отпразнуват Деня на благодарността по-късно през седмицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР