Очаквано и новият сезон на Игри на волята предлага солидно

...
Очаквано и новият сезон на Игри на волята предлага солидно
Коментари Харесай

Гадина, подло същество и още куп обиди в мрежата към Елица от Игри на волята

Очаквано и новият сезон на " Игри на волята " предлага солидно количество интриги, злословия и удари под кръста, както нормално се случва в риалити форматите. Този път под прицел е спортистката Елица от племето на " Непобедимите ", която си навлече нечовечен хейт в мрежата с държанието си.

" Тази Елица е позор за всички спортисти. Спортистите би трябвало да дават образец. А тя демонстрира единствено нарцисизъм, да не приказваме, че на последната игра се смееше безочливо и се опитваше да нервира Касим. Не й прави чест. Изобщо... доста подло създание ".



" Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, с цел да отстъпи успеха на Касим, вместо да приказва за храна през цялото време. Гадина! Вън! "

" Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните ", са единствено дребна част от коментарите в обществената мрежа след петъчното издание на формата. Една от главните аргументи за всеобщото неодобрение е поведението на Елица по време на едно от надпреварите.



27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов орден по битка в Рио де Жанейро през 2016-та, май съществено прекалява с изявленията и претенциите, само че да забележим дали това не е част от тактиката й.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР