,,Очакванията ми са съдът да разгледа документите и доказателствата и

...
,,Очакванията ми са съдът да разгледа документите и доказателствата и
Коментари Харесай

Ваня Григорова: София снощи приличаше на Париж, редно е някой да поеме отговорност

,,Очакванията ми са съдът да прегледа документите и доказателствата и да вземе решение съгласно законността и справедливостта``. Това съобщи Ваня Григорова, която беше претендент за кмет на София, издигната от " Българска социалистическа партия за България " преди съвещанието на Административния съд в София по делото за изборите за кмет в София.

,,Това, което виждаме, е смущаващо. Случилото се нощес е доста корав метод, подхванат против ентусиастите и футболните почитатели и е редно някой да поеме отговорност за това. Недоволството към ръководството на БФС е доста съществено, само че видяното принуждение не е непривично за европейска страна. Напротив, София нощес приличаше на Париж, само че не би трябвало по този метод да се вземат решение тежките проблеми, които има във футбола``, означи Григорова по отношение на вчерашниия митинг.

,,Могат да си водят каквито желаят диалози, само че аз съм общински консултант, който не е част от Българска социалистическа партия, и тези диалози нямат отношение към моята позиция в Общинския съвет``, съобщи тя по отношение на изпратената покана за диалози от Васил Терзиев към Корнелия Нинова.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР