Очаква се решаващ сблъсък на национални лидери днес и утре

...
Очаква се решаващ сблъсък на национални лидери днес и утре
Коментари Харесай

Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа

Очаква се решителен конфликт на национални водачи през днешния ден и на следващия ден

Атаката на 50-ото Народно заседание стартира през днешния ден от Бургас. В идващите часове акцията си за предварителните парламентарни избори във Втори МИР ще открият Българска социалистическа партия, ПП-ДБ и ГЕРБ.

Първи, през днешния ден в 17:45 часа от шатрата до Часовника, старт ще даде лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “. Досегашният бургаски народен представител съумя да се утвърди като един от най-хубавите специалисти в последните шест национални събрания и водещ политик от народен мащаб, с голямо въздействие в Българска социалистическа партия и позиция, която всички в Народното събрание зачитат. Инж. Петър Кънев е обединителна фигура за социалистите от района и през годините се е потвърдил като сериозен бранител на бургаските дела.

Отново през днешния ден, само че в 18:00 часа първият в листата на ПП-ДБ акад. Николай Денков и кандидат-депутатите на групировката ще проведат открит диалог с жители. Появата на досегашния министър председател в бургаската листа е знакова, тъй като сега той е най-силната национална фигура на „ Продължаваме промяната “. Листата на ПП-ДБ е актуализирана, а в нея участват с изключение на емблематичните имена на обединяването от района, по този начин и национални лица като някогашния вицепремиер Калина Константинова, ексминистърът на електронното ръководство Божидар Божанов, деятелят на „ Да запазим Корал “ Мирослава Петрова и други.

Утре в 10 часа в Бургас идва и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който ще бъде придружаван от дългогодишния столичен кмет Йорданка Фандъкова и цялата Изпълнителна комисия на партията. В 10 часа те ще вземат участие в семинар на фондация „ Конрад Аденауер “, а в 12 часа ще се срещнат със симпатизанти в държавна такса „ Адриана Будевска “, където ще бъде показана и листата с кандидат-депутати на ГЕРБ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР