Очаква се появата на нов инструмент в популярния AI ботСкоро

...
Очаква се появата на нов инструмент в популярния AI ботСкоро
Коментари Харесай

Направи си сам чатбот - с конструктор от създателя на ChatGPT

Очаква се появяването на нов инструмент в известния AI бот

Скоро всеки човек ще може да си конструира лични чатботове
(снимка: CC0 Public Domain)

Всички през днешния ден приказват за чатботовете с изкуствен интелект. Обикновено най-споменаваното име е това на ChatGPT. E, в този момент основателят на известния програмен продукт, OpenAI, е подготвил инструмент, благодарение на който всеки ще може да си конструира личен AI бот.

OpenAI е американска компания, подкрепяна финансово от Microsoft. Тя се се готви да пусне забавен ъпдейт на своята система за генеративен изкуствен интелект ChatGPT с практично изобретение.

Както се вижда от екранни фотоси и видеоклипове, изтекли онлайн, на които се базира обява в The Verge, потребителите на платения абонамент за ChatGPT скоро ще имат достъп до конструктор на чатбот, наименуван GPT Builder.
още по темата
С новата услуга всеки консуматори ще може да сътвори свои лични ботове с доста от функционалностите, налични в ChatGPT, основан на езиковия модел GPT-4. Срокът за стартиране на инструмента към момента не е прочут, само че евентуално той ще появи скоро.

В раздела “Създаване ” (Create) можете да изберете езика по дифолт, тона и стила на писане на бота. След това в раздела “Конфигуриране ” (Configure) ще откриете полета за изложение и инструктиране на бота какво може и какво не може да прави.

Потребителите на новата услуга могат да качват файлове, с цел да основат персонализирана база от познания, и да разрешават функционалности като уеб сърфиране и основаване на изображения. Има и „ панел за прелиминарен обзор ” (Preview pane) за тестване на бота, до момента в който редактирате настройките.

Всичко това звучи забавно и предизвикателно. Подобна функционалност дава обещание всеобщо нахлуване на чатботовете в най-различни сюжети на потребление. Цената на новия AI инструмент надали ще бъде спънка за запалянковците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР