Очаква се кралица Камила да използва две думи, за да

...
Очаква се кралица Камила да използва две думи, за да
Коментари Харесай

Двете думи на кралица Камила, които ще покажат как се чувства относно завръщането на принц Хари в Обединеното кралство

Очаква се кралица Камила да употребява две думи, с цел да покаже какво мисли по отношение на завръщането на принц Хари в Обединеното кралство.

Хари е дал покана за службата на членове на кралското семейство. Поводът обаче е в същия ден като градинско празненство в Бъкингамския замък и се счита, че е малко евентуално доста кралски специалисти да участват. Очаква се Камила да каже на принц Хари, че е „ другояче сгодена “, когато той се върне за възпоменателната работа във връзка 10-ата годишнина на Invictus Games в сряда. Но двете елементарни думи също по този начин демонстрират какво усеща тя към най-малкия наследник на краля.

Принц Хари може да се срещне с татко си, само че се споделя, че кралицата „ не бърза “ да се събере още веднъж с нейният отчужден доведен наследник, настояват източници. Според Express вътрешният човек сподели: „ Нека просто кажем, че кралицата може да е сгодена по различен метод. Въпреки че кралят ще има време в дневника си за малко посещаване, това към момента не е доказано заради графика на градинското празненство. Дори в случай че Хари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР