Обвиненият за аферата в митниците Марин Димитров е предложил 250

...
Обвиненият за аферата в митниците Марин Димитров е предложил 250
Коментари Харесай

Свидетел: Обвиняем за аферата в митниците давал 250 хил. евро за назначение на шеф на Национална полиция

Обвиненият за аферата в митниците Марин Димитров е предложил 250 хиляди евро, с цел да бъде назначен Венцислав Кирчев за началник на Главна дирекция " Национална полиция ". Това разгласи обвиняването по време на гледане на мярката за неотклонение на Димитров. Прокурорът се базира на свидетелски показания, без да прецизира на кого е била предлагана сумата.

Защитата на Димитров възрази, че показанията на очевидеца се базирали на клюки. " Свидетелят е някогашният шеф на ОДМВР Хасково и той свидетелства, че Димитров е взел участие в организирането на контрабандни канали. В поддръжка на неговите думи са и фотоси, открити на телефона на сина му (Стефан), на които са татко и наследник, Николай Николов-Паскал и приятелката на сина ", изясни прокурорът. Обвинението не сподели на кого са предлагани парите за назначението на Венцислав Кирчев.

Съдът остави в ареста арестувания за контрабанда по следствието в митниците Марин Димитров. Той апелира решението, само че Софийски апелативен съд отхвърли настояването му. Димитров беше задържан при акцията на ДАНС и Антикорупционната комисия при започване на април, само че незабавно по-късно влезе по неотложност в „ Пирогов ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР