Общо 23 партии и 11 коалиции са подали в Централната

...
Общо 23 партии и 11 коалиции са подали в Централната
Коментари Харесай

Регистрацията за изборите приключи

Общо 23 партии и 11 обединения са подали в Централната изборна комисия (ЦИК) заявление за регистрация за присъединяване в изборите за членове на Европейския парламент (ЕП) от Република България и/или за народни представители. Това оповестиха пред Българска телеграфна агенция от ЦИК. 

Срокът за подаване на документи изтече през днешния ден в 17:00 ч., а техният банкет стартира предишния понеделник, 15 април.

От на следващия ден, 25 април, ЦИК стартира да приема документи за регистрация на инициативни комитети за издигане на самостоятелни претенденти за членове на Европейския парламент от Република България. Крайният период за приемане на документи е 29 април. 



Документи за регистрация на кандидатски листи за членове на Европейския парламент от Република България ЦИК стартира да приема също от на следващия ден, като крайният период за приемане на документи е 7 май. 

Утре ЦИК стартира да приема документи за допускане или регистрация на партии и обединения за присъединяване в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни. Крайният период за приемане на документи е 8 май.



Приемане на документите ще се прави в постройката на Народното събрание, пл. „ Княз Александър І “ № 1, във фоайето, вход „ Ларго “, като с оглед идните празнични и почивни дни Централната изборна комисия ще приема документи на 1, 2, 4 и 6 май от 9:30 ч. до 17:00 ч. На 3 и 5 май ЦИК няма да приема документи.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР