Общинският съветник от Спаси София“ Борис Бонев разпраща апокрифно на

...
Общинският съветник от Спаси София“ Борис Бонев разпраща апокрифно на
Коментари Харесай

Борис Бонев съветва да се гласува за ПП-ДБ за изборите?

Общинският консултант от „ Спаси София “ Борис Бонев разпраща апокрифно на персонални известия апел да не се гласоподава за ПП-ДБ на идните парламентарни и европейски избори на 9 юни. Позицията на Секретен сътрудник бе пратена до Tribune от наши читатели.

Съобщението липсва на формалните страници на партията, а в него четем следното: „ Обръщаме се към вас с признателност за дейната роля в предходните локални избори и в същото време ви онформирам за значимо решение на управлението на партията.

Политическа партия „ Спаси София “ няма да взе участие на идните парламентарни и европейски избори – нито независимо, нито в коалиция с други политически сили.

Затова нашата партия няма да приканва и своите членове и поддръжници да се ангажират в изборния развой “, написа в позицията. В нея се акцентира, че решението е деликатно премислено и в сходство с политическата позиция и визия на партията. „ Вярваме, че то отразява ангажираността ни към ръководството на София и решаването на проблемите ѝ, както и правилата, които стоят в основата на нашата активност “, се прибавя в известието, подписано персонално от Борис Бонев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР