Общинските съветници в София ще гласуват изключването на Благовест Георгиев

...
Общинските съветници в София ще гласуват изключването на Благовест Георгиев
Коментари Харесай

След бягство от катастрофа: Отстраняват Благовест Георгиев от всички комисии в СОС

Общинските съветници в София ще гласоподават изключването на Благовест Георгиев от комисиите, в които членува.

Припомняме ви, че Георгиев се опита да избяга от злополука, отхвърли и тест за алкохол и опиати.

" Вместо провинилия се поради пътнотранспортно произшествие, за което всички знаем от медиите, Благовест Георгиев, да бъде отзован от неговата политическа мощ от Общинския съвет, през днешния ден ще преглеждаме отчет, с цел да спазим законовите условия къде тъкмо в коя комисия неговите съпартийци да го скрият ", разяснява Георг Георгиев, ГЕРБ-СДС.

" Ние от Има Такъв Народ ще предложим етичен кодекс на общинските съветници, който се надявам всички да поддържат, с цел да избегнем сходни обстановки, да знаят, че сътрудниците най-малко с подписа си носят отговорност за делата си ", означи Пламен Данаилов, Има Такъв Народ.

" Няма подадена оставка от общинския консултант Благовест Георгиев, по тази причина нашата група реши да предприеме дейности и да го отстрани от всички комисии, в които сме го вкарали авансово, плюс Областния съвет за развитние на област София ", съобщи Цветомир Петров, ръководител на СОС.

" Ние бяхме първите, които категорично споделиха, че този човек няма място в Общинския съвет. Повече от две седмици контакт с него нямаше, той се е почувствал душевен несигурно и е бил в болница, ние нямаше по какъв начин да знаем какви са неговите планове. Аз не преставам да считам, че само вярното деяние е да си подаде оставката от Общинския съвет ", съобщи Борис Бонев, ПП-ДБ - " Спаси София "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР