Общинската администрация в Монтана си търси старши счетоводител, научи агенция

...
Общинската администрация в Монтана си търси старши счетоводител, научи агенция
Коментари Харесай

Общинската администрация в Монтана си търси старши счетоводител

Общинската администрация в Монтана си търси старши счетоводител, научи организация BulNews. Позицията е за дирекцията по финансово-стопански действия.
Бъдещият чиновник ще би трябвало да води осчетоводяване според условията на Закона за счетоводството и касово отчитане на бюджетни доходи. Ще изготвя информации, доклади и разшифровки отнасящи се до водените сметки, като би трябвало да взе участие в инвентаризации и осчетоводяване на резултатите от тях.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за позицията е бакалавър с V младши сан и най-малко една година професионален опит.
Допълнителни умения и квалификации, които би трябвало да имат претендентите, са компютърна подготвеност, познаване и прилагане на нормативните актове, свързани с осъществяването на длъжността и дарба да възнамеряват, провеждат и управляват работата си.
Минималният размер на главната заплата за позициите е 600 лв., като той се дефинира според от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи е до 26 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР