Общинската администрация в Лом отново обяви свободно работно място за

...
Общинската администрация в Лом отново обяви свободно работно място за
Коментари Харесай

Община Лом пак си търси главен счетоводител

Общинската администрация в Лом още веднъж разгласи свободно работно място за основен счетоводител, научи организация BulNews. Позицията е в дирекцията по административно, осведомително обслужване и финанси и се афишира наново поради липса на претенденти по първата публикация.
Задачата на счетоводителя е да управлява и провежда цялата финансово-счетоводна активност на общината, да взе участие в създаването на вътрешни нормативни документи, да управлява отчетната информация за сметната палата, статистиката и други.
Изисканата минимална степен на приключено обучение е бакалавър IV младши сан, с най-малък професионален опит от 3 години.
Допълнителните умения и квалификации, които дават преимущество на претендентите, са компетентност „ Счетоводство и надзор “ или „ Финанси “.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като възнаграждението се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление, като пробата е за равнището на подготвеност, познаването, използването и законосъобразното използване на нормативните актове.
Срокът за подаване на документите е до 15 септември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР