Община Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews. Вакантната позиция

...
Община Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews. Вакантната позиция
Коментари Харесай

Община Враца си търси юрисконсулт, вижте какви са условията

Община Враца си търси юрист, научи организация BulNews. Вакантната позиция е в дирекция " Правни действия и публични поръчки " към локалната администрация. 
Основната цел на длъжността е да реализира процесуално посланичество по правосъдни каузи, по които страна е Община Враца. Бъдещият чиновник би трябвало да реализира настоящи правни съвещания по въпроси от активността на администрацията. Юрисконсултът изготвя заповеди, протоколи, писма, мнения и информации. Длъжностната характерност е разполагаем на претендентите в стая № 16 на Община Враца. 
Минималният размер на главната заплата, избрана за длъжността е 780, като точният размер се дефинира според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и Вътрешните правила на Общинска администрация Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е магистър по „ Право “, с добита юридическа дееспособност. Кандидатите би трябвало също по този начин да имат знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация, да познават настоящото законодателство, да имат аналитична подготвеност, да са насочени към резултати, да са отзивчиви и да умеят да работят в екип. 
Подборът ще се организира на няколко стадия. Одобрените по документи претенденти ще преминат тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията, а миналите ще бъдат поканени на изявление.
Кандидатстването се прави в период до 15 февруари, в това число. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР