Община Враца си търси старши счетоводител, научи агенция BulNews. Вакантната

...
Община Враца си търси старши счетоводител, научи агенция BulNews. Вакантната
Коментари Харесай

Община Враца си търси старши счетоводител, вижте какви са условията

Община Враца си търси старши счетоводител, научи организация BulNews. Вакантната позиция е в дирекция " Финансово-счетоводна активност " към локалната администрация.
Бъдещият чиновник би трябвало да взе участие в осъществяването на финансово-счетоводната активност и финансово-счетоводната политика в общината, в сходство с длъжностните отговорности, според условията на Закона за счетоводството, Закона за обществените финанси, счетоводните стандарти, Сметкоплана на бюджетните организации и напътствията на Министъра на финансите. Той ще осчетоводява, проучва и систематизира информация, произлизаща от осъществяването на общинския бюджет и сметките за средства от Европейски Съюз. Старши счетоводителят взе участие в правенето на докладите за осъществяване на бюджета, сметките за средства от Европейски Съюз и финансовите доклади на общината. Анализира, систематизира и консолидира отчетна информация за активите, пасивите, приходите, разноските и интервенциите, и предлага разновидности на решения за усъвършенстване. 
Кандидатите за поста би трябвало да имат висше обучение в степен бакалавър в направление „ Икономика “ и най-малко 1 година професионален опит. 
Минималният размер на главната заплата е 780 лв., като точната сума се дефинира съгласно Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и вътрешните правила в Общинска администрация - Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Подборът ще се организира ня няколко стадия – по документи, тест и изявление. Срокът за кандидатстване е до 27 април. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР