Община Враца обяви конкурс за главен инспектор дирекция Местни данъци

...
Община Враца обяви конкурс за главен инспектор дирекция Местни данъци
Коментари Харесай

Община Враца търси главен инспектор в дирекция Местни данъци и такси

Община Враца разгласи конкурс за основен контрольор дирекция " Местни налози и такси ", научи организация BulNews.
Сред главните задания на бъдещия чиновник е да провежда процеса по ежедневното събиране и отчитане на доходи от локални налози и такси в Община Враца. Той би трябвало да предвижда и регистрира осъществяването на локалния бюджет в частта на локалните налози и такси. Възлага производствата по определяне по данни от заявления. Организира реализиране на данъчния надзор посредством осъществяване на проверки и инспекции. Изпълнява процедурата по прихващане или възобновяване на недължимо платени или събрани суми за локални налози и такси в програмния артикул след даване на влезлите в законова мощ актове. 
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър в областта на обществените, икономически и правни науки, като е нужен и най-малко 2 години професионален опит. Кандидатите за поста би трябвало да имат знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация, да познават настоящото законодателство, да умеят да работят в екип, да са отзивчиви, насочени към резултати и др. 
Минималният размер на главната заплата е 933 лв., като точната сума се дефинира според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и вътрешните правила за заплатите на чиновниците в Общинска администрация - Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Подборът ще се организира на няколко стадия – по документи, тест и изявление, а срокът за кандидатстване е 5 март. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР