Община Търговище обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за

...
Община Търговище обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за
Коментари Харесай

Търсят изпълнител за осигуряване на допълнително водоснабдяване на търговищкото село Овчарово

Община Търговище разгласи социална поръчка за избор на реализатор за построяването на каптаж и тръбопровод за в допълнение питейно-битово водоснабдяване на село Овчарово, оповестяват от общинската администрация. 

Селото е на режим от 2017 г. заради неналичието на вода в двата локални водоизточника. Вода се подава един път седмично.

За да се реши казусът, се планува построяването на каптажно оборудване на мястото на съществуващата чешма на извора „ Чоортлян чешме “. За да стигне водата до селото, ще бъде построен и довеждащ тръбопровод с дължина от 1,9 км. Той ще бъде обвързван с към този момент съществуващия от каптажа " Коленез чешме “. Трасето ще минава по горски път през землищата на селата Търновца и Овчарово.

Прогнозната стойност на поръчката е 605 хиляди лева без Данък добавена стойност. Към момента сумата не е обезпечена. Договорът с определения реализатор ще бъде подписан под изискване, че дейностите ще стартират при обезпечаването на средства. Срокът за подаване на предложения е 7 август т.г. Поръчката е оповестена в Портала за електронни публични поръчки, допълват от Общината. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР