Община Разград променя мястото, на което ще се проведат томболата

...
Община Разград променя мястото, на което ще се проведат томболата
Коментари Харесай

В Търговище променят мястото на провеждане на томболата „Бонбони за смет“ и награждаването за пролетното почистване

Община Разград трансформира мястото, на което ще се проведат томболата от акцията „ Бонбони за боклук “ и награждаването за акцията по пролетно хигиенизиране. Причината – неподходящите метеорологични условия . Вместо на площад „ Независимост “ двете събития ще се проведат от 17:00  през днешния ден часа във фоайето на Общинския културен център /Новия театър/.

Участниците в томболата би трябвало да носят талончетата, които са получили при предаване на събрания отпадък на 20 април. Близо 300 деца са се присъединили в обичайна акция на Общината.

На същото място ще се състои и награждаването на най-активните участници в акцията по пролетно разчистване на града. Категориите са : обитаеми места, учебни заведения, детски градини, организации и компании, гражданско присъединяване. Те ще получат предметни награди .

Заради неприятното време се анулират и събитията, планувани преди и след томболата и награждаването – колоездачна обиколка на обекти от европроекти и състезанието за рисунка на асфалт . Те ще се проведат в границите на събитията, отдадени на Първи юни – Денят на детето .

След сигналите за всеобщи обири в комерсиалните обекти: Има ли осъдени?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР