Община Лозница обяви конкурс "Да направим Лозница по-цветна и красива",

...
Община Лозница обяви конкурс "Да направим Лозница по-цветна и красива",
Коментари Харесай

В община Лозница търсят най-цветната и красива градина

Община Лозница разгласи конкурс "Да създадем Лозница по-цветна и красива ", заяви кметът Севгин Шукри.

Жителите на общината ще се състезават в категориите за най-красиво завършена градина на къща, офис, търговски и различен обществен обект, междублоково пространство и зеленчукова градина в къща. Има конкуренция и за най-красив балкон или тераса и най-красив прозорец.

За да взе участие в състезанието, всеки собственик би трябвало да изпрати до три фотоси с изложение на имейл [email protected]. Задължително изискване е фрагментите да са направени през интервала май - юли. Крайният период за приемане на фотосите е 31 юли. Участниците би трябвало да посочат трите си имена, адрес и телефон за връзка.

Победителите във всяка една от шестте категории ще бъдат избрани по два метода: посредством гласоподаване в обществената мрежа и посредством без значение жури. За отличените са планувани награди.

В тези спешни дни всички можем да дадем своя принос и да създадем обитаемоте места по-цветни и красиви. Всеки от нас може да премисли отношението си към околната среда, да способства за нейното облагородяване, както и да покаже положителни практики за възстановяване положението на зелените площи и градини в обитаемото място.

С това ние ще разпространяваме зелената концепция и ще дадем образец на младежите, разяснява Данаила Савова, шеф на дирекция в община Лозница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР