Община град Добрич уведомява всички заинтересовани граждани, че Окончателният годишен

...
Община град Добрич уведомява всички заинтересовани граждани, че Окончателният годишен
Коментари Харесай

Одобрен е списъкът за настаняване в общински жилища в Добрич през 2024 г.

Община град Добрич уведомява всички заинтригувани жители, че Окончателният годишен лист за настаняване в общински жилища чартърен на жители с открити жилищни потребности за 2024г. е направен и одобрен от Кмета на Община град Добрич. Той е разгласен на таблото пред стая 113 на Община град Добрич, както и на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация на Община град Добрич.

СОкончателния лист за 2024г. можете да се запознаете и. Съгласно член 18 алинея 1 от Наредбата за реда и изискванията за определяне на жилищни потребности, за настаняване чартърен, ръководство и предписание с жилища от общинския жилищен фонд на Община град Добрич, възражения по одобрения от Кмета на Община град Добрич Окончателен лист за 2024 година не се одобряват.

за определяне на жилищни потребности и включване в Окончателен лист за 2025г. се одобряват в интервала: 01.07.2024г. – 30.09.2024г. Заявлението се подава в Центъра за услуги и информация /работно място №6/ на Община град Добрич, на адрес: ул. „ България ” 12.Заявление в едно сможе да получите на работно място № 6 в Центъра за услуги и информация /ЦУИ/ или от уеб страницата на Община град Добрич. При подаване на документи се заплаща такса в размер на 5 лева на касата в Центъра за услуги и информация.

Допълнителна информация можете да получите на телефон: посредством централа 058/600-001 до 004 – вътр. 224.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР