Община Бургас организира провеждане на серия от безплатни занимания с

...
Община Бургас организира провеждане на серия от безплатни занимания с
Коментари Харесай

Безплатни занимания по зумба, йога и латино танци за хората над 55 г. в Бургас

Община Бургас провежда осъществяване на серия от безвъзмездни занимания с инструктори по зумба, йога, ретро и латино танци, ориентирани към хората над 55-годишна възраст. Те ще се проведат на 07 и 08-ми септември (четвъртък и петък) от 18.00 часа на открита сцена „ Охлюва “ и са част от най-новата самодейност за възрастните хора – „ Танци за здраве “.

Темпото естествено ще бъде съобразено с участниците, а всички които желаят да се включат в самодейността би трябвало да се запишат за присъединяване до 31-ви август на телефон: 056 821 194, сред 14.30 и 17.30 часа или в пенсионерските организации на територията на община Бургас.

Танците и упраженията, включени в програмата, работят енергизиращо на тялото, имат позитивно влияние върху сърдечната активност, кръвното налягане и естествено върху настроението и обществения аспект на живота. Събитието ще бъде медицински обезпечено от Сдружението на младите лекари в Бургас.

Всички участници ще получат безвъзмезден ваучър за еднократно посещаване в хореографски клас по танци за възрастни, който ще започва през месец октомври. В него ще се приготвят хореографии за присъединяване в идващото издание на грандиозния интернационален фестивал за хора на възраст над 50 година – GOLDEN AGE GYM FESTIVAL 2024. Домакин на деветото издание на фестивала ще бъде град Бургас.

Събитието се провежда по самодейност на Международната федерация по художествена гимнастика и Българска федерация по художествена гимнастика, с поддръжката на Община Бургас. Целта е здравословен и деен живот на хората на възраст над 50 година Очаква се за фестивала GOLDEN AGE GYM FESTIVAL следващата година в града да дойдат над 2000 души от разнообразни елементи на света.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР