Общ наш приоритет и отговорност е да гарантираме сигурността и

...
Общ наш приоритет и отговорност е да гарантираме сигурността и
Коментари Харесай

Главен комисар Коцев: Сигурността и спокойствието на жителите и гостите на София са общ приоритет

„ Общ наш приоритет и отговорност е да подсигуряваме сигурността и спокойствието на жителите и гостите на столицата. Темата е от фундаментално значение за взаимната ни работа, за обществото и за нас като жители. Само в партньорство можем да реализираме мечтаните резултати. Очаквам да проведем градивна полемика, да чуя Вашите визии и оферти и да се обединим към работещи решения. “

Това съобщи основен комисар Живко Коцев пред Столичния общински съвет . Двамата с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любимир Николов се включиха в изключителното съвещание на Съвета по тематиката за запазване на сигурността и публичния ред.

„ Нашите разбори сочат, че случаите от 6 и 8 март имат престъпен темперамент. Това не са закононарушения на етническа основа или предизвикани от ксенофобски настроения “, акцентира още веднъж основен комисар Коцев.

Той напомни резултатите от разбора за активността на Столичната дирекция през миналата година, които сочат спад на записаните закононарушения и нарастване на разкриваемостта.

Главен комисар Любомир Николов уточни, че негов главен приоритет като шеф на Столична дирекция на вътрешните работи е да подсигурява правовия ред на територията на столицата.

„ Гражданите би трябвало да са нашият натурален сътрудник в битката с престъпността “ , акцентира основен комисар Николов и прикани още веднъж за навременно подаване на сигнали, което би оптимизирало и опциите за реакция на полицията.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР