Обновеното Peugeot E-Expert вече може да бъде поръчано в дължини

...
Обновеното Peugeot E-Expert вече може да бъде поръчано в дължини
Коментари Харесай

Peugeot E-Expert фейслифт: Старт на поръчките

Обновеното Peugeot E-Expert към този момент може да бъде поръчано в дължини L2 и L3. Предлага се в новия марков дизайн, с техническо усъвършенстване и пробег до 348 км (WLTP). Задвижването се реализира от електрически мотор с мощ 100 кВт/136 к.с. и оптимален въртящ миг 270 Нм. Предлагат се два разновидността на акумулатори и за двете дължини: по-малката батерия от 50 кВтч е с смесен пробег до 221 км (WLTP). С батерия от 75 кВтч производителят дава обещание до 348 км пробег с едно зареждане.

Предницата подхожда на новия образ на гамата Peugeot - решетка с нов дизайн с новата емблема на марката в центъра, нови Eco-LED фарове със светлинния „ лъвов " автограф на марката и усъвършенствана ризница. Цифровият инструментален панел и огромният централен 10-инчов (25,4 сантиметра) сензорен екран са предопределени да обезпечат дейно улеснение за потребителя. Отделенията за предпазване, изключително в горната част на арматурното табло и в централната подпора, оферират в допълнение пространство.

Цял набор от системи за подкрепяне на лидера дават отговор за сигурността и комфорта на борда, в това число система за предизвестие за унесеност с различаване на отмалялост, крузконтрол, предизвестие за овакантяване на лентата, Active Safety Brake с предизвестие за преден конфликт и помощ при тръгване по надолнище.

Обновеното Peugeot E-Expert ще се предлага в цвят Kaolin White като стандарт и по желание в Artense Silver, Titanium Grey и Perla Nera Black. С инсталирането на батерията под пода се резервира както потенциалът, по този начин и гъвкавостта. Има оптимален потребен товар от 982 кг (батерия L2 50 кВтч) и потенциал на изтегляне от 1000 кг.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР