Областната дирекция на МВР във Враца обяви конкурс за старши

...
Областната дирекция на МВР във Враца обяви конкурс за старши
Коментари Харесай

Сега е моментът! МВР-Враца спешно търси старши експерт

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца разгласи конкурс за старши специалист, научи организация BulNews. Позицията е за бранш „ Координация, административно и правно обслужване и човешки запаси “ в административния отдел.
Задачата на бъдещия чиновник е да изготвя разбори, отчети, доклади по отношение на активността на човешките запаси, да поддържа регистри и база данни, да води на доклад персоналния състав на структурата, както и да учи потребностите от фрагменти в обслужваните звена. Експертът ще би трябвало да следи и за поддържането в настоящо положение на щата на структурата, да подкрепя управителните чиновници от структурата при правенето на нужните документи, да дава отговор за професионалната подготовка на състава и доста други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с професионален опит от най-малко една година и V младши сан. Допълнително претендентите би трябвало да дават отговор на условията по Закона за държавния чиновник и да имат или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ Секретно “ по Закона за отбрана на класифицираната информация.
Заплатата за длъжността започва от 600 лв..
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а крайният период за кандидатстване е до 13 април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР