Областната дирекция на МВР в Габрово (ОД на МВР Габрово)

...
Областната дирекция на МВР в Габрово (ОД на МВР Габрово)
Коментари Харесай

Областната дирекция на МВР в Габрово е с нов директор

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово (ОД на Министерство на вътрешните работи Габрово) е с нов шеф. Временно преназначен на длъжността е старши комисар Пламен Иванов, оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово. 

Пламен Иванов е краткотрайно преназначен на управителната служба със заповед на министъра на вътрешните работи. 

Пламен Иванов е бил показан публично през днешния ден пред състава на регионалната дирекция от изпълняващия длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Димитър Кангалджиев, допълниха от регионалната дирекция на полицията. 

Старши комисар Пламен Иванов е роден на 1 декември 1967 година в Добрич. Завършил е висше обучение в Шуменския университет „ Епископ Константин Преславски “ и Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий ”. В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 1987 година От 2020 година извършва длъжността шеф на Районно ръководство Трявна.

Старши Комисар Илиян Иванов, който досега бе шеф на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи, се преназначава на друга служба в системата на Министерство на вътрешните работи. 

Българска телеграфна агенция напомня, че Илиян Иванов бе назначен на поста на 15 август 2023 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР