Областна дирекция „Земеделие“ във Враца си търси главен счетоводител, научи

...
Областна дирекция „Земеделие“ във Враца си търси главен счетоводител, научи
Коментари Харесай

Областна дирекция „Земеделие“ във Враца си търси главен счетоводител

Областна дирекция „ Земеделие “ във Враца си търси основен счетоводител, научи организация BulNews.
В длъжностната характерност на бъдещия чиновник влиза подкрепяне на шефа при реализиране на пълномощията му за дейно осъществяване на държавната политика в региона на земеделието и горите, по използването на общата селскостопанска политика на Европейския съюз на територията на региона, както и за възстановяване на административното обслужване. Той би трябвало също по този начин да реализира финансово-счетоводното обслужване на регионалната дирекция.
Избраният претендент би трябвало да познава нормативната уредба на Закона за счетоводството, МСС, Национален сметкоплан и сметкоплан на бюджетното дружество, ЗУДБ, Постановление за осъществяване на Демократична България на Република България, Постановления за РЗ в бюджетните организации и действия, Нормативни актове, свързани със счетоводната и финансовата действия на бюджетните организации, КСО, ЗЗО, ЗДДФЛ, ЗКПО, ЗДДС, ЗМДТ, Закон за фамилни помощи за деца, Кодекс на труда, Закон за държавния чиновник и обвързваните с него нормативни актове, работа в СЕБРА и други нормативни актове, свързани с финансова активност и активността на МЗм, Кодекса за държание на чиновниците в държавната администрация, устройствения устав на регионалните дирекции „ Земеделие” и други, свързани с работата и директните отговорности, произлизащи от заемане на длъжността.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за длъжността е бакалавър, като са нужни и най-малко 3 години професионален опит. Допълнителните умения, които би трябвало да имат претендентите, са умения за работа с компютър и удостоверение за ръководство на МПС.
Минималният размер на главната заплата е 730 лв., като тя се образува, като се регистрират квалификацията и професионалния опит на претендента
Подборът се реализира на два стадия - тест за знания от професионалната област на длъжността и изявление.
Документи за присъединяване в състезанието се подават на бул. “Христо Ботев” № 78, етаж 1, стая 7 и на в период до 11 април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР