Обикаляме света с Viasat Nature и Viasat Explore този март.

...
Обикаляме света с Viasat Nature и Viasat Explore този март.
Коментари Харесай

Австралийски герои и Дивата Европа по документалните ТВ канали на Viasat World

Обикаляме света с Viasat Nature и Viasat Explore този март. Започваме с „ Доброволци в дивата природа “ в Южна Африка на 1 март, отиваме „ На лов за хипопотамите на Ескобар “ на 4 март, а от 7 март всяка неделя от 14:00 часа се любуваме на „ Дивата Европа “ с новия сезон на „ Уелс: Дивата земя “ и „ Вълшебните планини на Германия “.
Междувременно по Viasat Explore се срещаме с „ Герои на разрушението “ в Австралия – от сряда, 3 март, в 22:45 часа, а съботите са „ с турбо заряд “ от обяд чак до повторението на „ Герои на разрушението “ в 18:45 часа с поредиците „ Редки коли и облага “, „ Автоработилница „ Последна спирка “, „ Маниакални коли “ и „ Лъскави трошки “.
Но първо най-важното – също от 3 март – по Viasat Nature се завръща огромният воин – кучето Беър, което избавя коали!



Беър: Героят на коалите по Viasat Nature
3 март от 15:00 часа, 13 март от 15:30 часа, и 21 март от 18:50
Брой епизоди: 1 x 60 мин.
 
Водещият, блогър и деятел в дивата природа Тайсън Майр наблюдава невероятната работа на кучето Беър и екипа му, до момента в който избавят и оказват помощ на ранени коали от опожарената пустота в южната част на Куинсланд и други зони.
През австралийското лято на 2020 година храстови пожари изгориха повърхност с размера на Англия и Уелс, взети дружно, а повече от един милиард животни починаха в тях. Това е история за храброст пред ужаса на пожара, оцеляване и вяра, възкръснала от пепелта.
Вижте изявлението на Cinema Confidential с водещия на предаването Тайсън Майр, особено за българските фенове и фенове на кучето Беър

Доброволци в дивата природа
О т понеделник, 1 март, всеки работен следобяд в 14: 0 0 ч аса
 
Поредицата следва ветеринарите и доброволците, които са се отказали от платената си работа във Англия и са се преместили в Южна Африка, с цел да избавят, оказват помощ и пускат на независимост някои от най-застрашените животни в света.
Те реалокират жираф, избавят хипопотам на две седмици, стават сурогатни майки на осиротели маймуни, вършат дишане уста в уста на гепард и оказват помощ в процеса на унищожаване на рога на носорог - всичко това за един ден. Героите в дивата природа ни пускат в живота си и разискват с нас пристрастеността си да избавят животни, застрашени от изгубване - от пингвини и акули на Западен нос до " Големите пет " в равнините.

Рубрика: Дивата Европа по Viasat Nature
Всяка неделя от 7 март в 14:00 ч аса
 
Този март изследваме естествената хубост на Европа - любуваме се на дивите пейзажи на Румъния, Швейцария и Норвегия и посещаваме Уелс с новите епизоди на " Уелс: Дивата земя ".
Друга премиера е " Вълшебните планини - В сърцето на Германия ", където се потапяме в дивата природа на малко известните планини Харц.
 
Уелс: Дивата земя - Нови епизоди стартират от неделя, 21 март, в 14:00 часа Вълшебните планини - В сърцето на Германия - Събота, 28 март, в 15:00 ч аса и в 18:30 часа  
Видео за рубриката „ Дивата Европа “ по Viasat Nature
 


На лов за хипопотамите на Ескобар

4 март в 20:00 ч аса, 6 март в 14:40 часа, 7 март в 18:30 часа, 24 март в 19:45 часа
Брой епизоди: 1 x 60 мин.
 
Скандалният наркобарон Пабло Ескобар печели милиарди долари от противозаконен трафик на кокаин в Съединени американски щати. По време на страховитото му ръководство, той заповядва на своите поддръжници да провеждат залавянето на четири хипопотама в Африка и да ги доставят със аероплан до фамозното му плейбойско ранчо.
Хипопотамите е трябвало да бъдат показвани като атракция, с цел да впечатлят и забавляват неговите другари наркобарони. Така обаче несъзнателно Пабло Ескобар основава настъпление на чужд тип в Колумбия с ужасяващи последици.
След като унищожават оградите и съумяват да избягат от имението му, хипопотамите проникват в дивата природа на Колумбия, като се развъждат двойно по-бързо от африканските си братовчеди. Ветеринаркатае натоварена от държавното управление със задачата да овладее обстановката.



Герои на разрушението по Viasat Explore

Започва от сряда, 3 март, в 22:45 часа с повтаряне в четвъртък в 18:45 часа
Брой епизоди: 6 x 60 мин.

 
Опасност, драма и опустошение в документалната поредност, чието деяние се развива в невероятната промишленост. Сдобийте се с необичаен достъп до разрушителната площадка, където елитни екипи и техните мега машини се оправят със здания и странни структури, с цел да ги отстранят, преди лудите крайни периоди да ги догонят. От жилища във висините до потънали яхти, странни структури и великански хранилища, нашите герои не се отхвърлят, а влагат всекидневно в своите планове неотстъпчивост и увереност, досетливост и ловкост, съчетани с възприятие за комизъм, другарство и самообладание.

 

Видео за Герои на разрушението по Viasat Explore


Рубрика: Съботи с турбо заряд по Viasat Explore

Всяка събота от 6 март , от 11: 3 0 ч аса до повторението на „ Герои на разрушението “ от 18:45 часа

 
Турбо заряд ви чака по Explore всяка събота с маратони от най-страхотните поредици за разкриване, коригиране и подмяна на коли като „ Редки коли и облага “, „ Автоработилница „ Последна спирка “, „ Маниакални коли “ и „ Лъскави трошки “ . Хората в тях са съществено запалени по колите. Дали търсят изгубени съкровища в изоставени гаражи и автомобилни гробища, или вземат участие в търгове, те имат погледа, уменията и познанията да накарат колата или обстановката да работи за тях.


Viasat Explore е основан от освен това. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и невероятното ни движи напред. От настоящи научни открития до ежедневния живот на забавни хора, които вършат всичко по малко по-различен метод. За цялостната стратегия на ТВ канала следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР