Обичана книжарница, собственост на американци от азиатски произход, в китайския

...
Обичана книжарница, собственост на американци от азиатски произход, в китайския
Коментари Харесай

Книжарница, собственост на американци от азиатски произход, отвори отново в китайския квартал на Манхатън месеци след пожар

Обичана книжарница, благосъстоятелност на американци от азиатски генезис, в китайския квартал на Манхатън отвори още веднъж месеци, откакто пожар изпепели дребния самостоятелен магазин предишното лято.

На 4 юли жилищен блок над книжарницата се възпламени, убивайки един от жителите на постройката. Получените вреди от пушек и вода също опустошиха Yu & Me Books, унищожавайки съвсем целия инвентар и съоръжение, съгласно притежателя на магазин за акция GoFundMe Луси Ю, основан, с цел да възвърне разноските.

Независимият самостоятелен книжарницата отвори още веднъж за огромна навалица в неделя, когато локални създатели, сътрудници продавачи на книги и клиенти от цялостен ​​Ню Йорк излязоха да отпразнуват събитието.

„ Ние сме толкоз разчувствани да ви приветстваме още веднъж до нашия дом на Yu & Me Books “, разгласи магазинът в обява в Instagram. „ Нямаме самообладание да пролеем сълзи, да се смеем мощно и да отворим сърцата си с всички вас, които ни накарахте да се почувстваме като вкъщи с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР