О Джей Симпсън е дължал повече от 100 милиона долара

...
О Джей Симпсън е дължал повече от 100 милиона долара
Коментари Харесай

Нови подробности се появяват в битката за имуществото на О Джей Симпсън, тъй като адвокатът обещава, че семействата на жертвите на убийството ще получат нула

О Джей Симпсън е дължал повече от 100 милиона $ (£80,1 милиона) на фамилиите на жертвите на убийството Рон Голдман и Никол Браун когато умря, само че юристът му призна, че се надява те да „ получат нула “.

Бившата звезда от NFL умря предходната седмица на 76-годишна възраст, без да е платил пари на двете фамилии, откакто беше приет за виновен за смъртните случаи. Докато Симпсън беше оневинен в наказателния си развой, гражданско жури по-късно присъди на фамилиите на Рон и Никол 33,5 милиона $ (£26,8 милиона) след непозволено дело за гибел.

Семейство Голдман преследва дълга от този момент, която в този момент е повишена до $100 милиона с лихвите. Малкълм ЛаВерг обаче няма проекти да им даде парите, откакто беше разгласен за реализатор на наследството на Симпсън.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на The Огледало Съединени американски щати.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Прословутата полиция на О Джей Симпсън преследва Бронко, „ с цел да бъде продаден “, защото с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР