Нюкасъл продължава да следи изкъсо защитника на Спортинг Лисабон Усман

...
Нюкасъл продължава да следи изкъсо защитника на Спортинг Лисабон Усман
Коментари Харесай

Нюкасъл не се отказва от защитник на Спортинг Лисабон

Нюкасъл продължава да следи изкъсо бранителя на Спортинг Лисабон Усман Диоманде, твърди The Mirror. 20-годишният защитник от Кот Д’Ивоар е записал 21 изяви през този сезон за водача в португалското състезание. Той играе като част от тройката в отбрана, само че може да се подвизава и на десния байрак на защитата.

Очаква се много клубове да имат интерес към Диоманде, който има контракт до юни 2027-а година, откакто се причисли към Спортинг единствено преди година от датския Мидтиланд за 6,5 милиона паунда.

Той ще играе този месец за страната си, която е хазаин на Купата на Африканските народи и започва шампионата в събота при успеха над Гвинея-Бисау.

Нюкасъл може да се наложи да счупи трансферния си връх, с цел да вземе бранителя, който е оценен на 70 милиона паунда. Финансите на притежавания от Саудитска Арабия клуб обаче са под мониторинг на фона на разпоредбите на финансовия феърплей във Висшата лига, което може да значи, че „ свраките “ първо би трябвало да продадат някои от актуалните си футболисти, с цел да съберат нужните средства.

EXCLUSIVE: Newcastle step up scouting mission to win Ousmane Diomande transfer race |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР