НЮ ЙОРК (АП) — Студентските протести срещу войната в Газа

...
НЮ ЙОРК (АП) — Студентските протести срещу войната в Газа
Коментари Харесай

Байдън се опитва да се справи с протестите срещу войната между Израел и Хамас, разтърсващи университетските кампуси

НЮ ЙОРК (АП) — Студентските митинги против войната в Газа сътвориха ново и непредсказуемо предизвикателство за президента Джо Байдън, защото той се съпротивлява на апелите за спиране Подкрепата на Съединени американски щати за Израел, до момента в който се пробва да събере обединението от гласоподаватели, от които той ще се нуждае за преизбиране.

Протестите в Колумбийския университет в Ню Йорк и други кампуси привлякоха вниманието на международните медии и повдигнаха още веднъж на повърхността въпроси по отношение на изоставащата поддръжка на Байдън от млади гласоподаватели. Справянето му с спора в Близкия изток също се следи от близко както от еврейски, по този начин и от арабски американски гласоподаватели в основни щати.

В най-хубавия случай за Байдън митингите са мимолетно разпръскване, до момента в който Белият дом продължава напред с договарянията над преустановяване на огъня и освобождение на заложници, държани от Хамас, до момента в който упорства Израел да ограничи жертвите с повече от 34 000 убити палестинци. В най-лошия случай те набират инерц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР