НЮ ЙОРК (АП) — Корабът, скулптура, която може да се

...
НЮ ЙОРК (АП) — Корабът, скулптура, която може да се
Коментари Харесай

Корабът, туристически обект в Манхатън, затворен след самоубийства, ще отвори отново по-късно тази година

НЮ ЙОРК (АП) — Корабът, статуя, която може да се катери, притегли тълпи туристи към мегаразвитието Хъдсън Ярдс в западната част на Манхатън, преди да поредност от самоубийства, наложи затварянето му през 2021 година, ще отвори още веднъж за обществеността по-късно тази година с спомагателни ограничения за сигурност.

Извисяващата се атракция, сходна на пчелна пита, ще включва нови стоманени мрежести бариери на няколко от своите усукани стълбища и платформи, съгласно представител на Related Companies, която има Hudson Yards. Най-горното равнище на 150-футовата (46-метрова) структура ще остане неразрешено.

Говорителят не удостовери точна дата за повторното отваряне, само че сподели, че разработчикът чака с неспокойствие да посрещне посетителите още веднъж по-късно тази година.

Проектиран от Томас Хедъруик и създаден във Венеция, корабът открит през 2019 година като център на блестящия нов квартал Хъдсън Ярдс, бързо се трансформира в една от главните туристически дестинации в града. Но откакто тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР