НЮ ЙОРК (AP) — Като президент и главен оперативен директор

...
НЮ ЙОРК (AP) — Като президент и главен оперативен директор
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на търговския център Бил Таубман говори за тенденциите на пазаруване във формата на пандемия, търсенето на наематели

НЮ ЙОРК (AP) — Като президент и основен действен шеф на наемодателя на първокласни молове Taubman Realty Group, Бил Таубман има взор от птичи взор към потребителите привички, които станаха по-непредсказуеми след пандемията.

Но Taubman, който има, ръководи или наема 26 мола най-вече в Съединени американски щати и който беше закупен от Simon Property Group в края на 2020 година, има повече шанс от доста на други молове. Това е по този начин, тъй като е позициониран в сладкото място на търговията на дребно в моловете.

Докато доста търговски центрове в региони с по-ниски приходи изпитват компликации, операторите на първокласни молове като Taubman процъфтяват и са търсени от марки като марката за мъжко интензивно облекло Rhone и Wayfair, които стартираха онлайн, само че се стремят да разширят своите физическо наличие.

Например степента на претовареност в Taubman’s Mall в Short Hills, Ню Джърси, който има наематели като Fendi, Gucci и Bloomingdale’s, е 97%. Това се съпоставя със степента на претовареност от 89% за о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР