НЮ ЙОРК (AP) — Бира с тематика на затъмнението. Бижута

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бира с тематика на затъмнението. Бижута
Коментари Харесай

Бизнесът е готов за пълното слънчево затъмнение през април с понички с небесна тематика и бира

НЮ ЙОРК (AP) — Бира с тема на затъмнението. Бижута и декорации. И понички, които улавят изчезващото слънце, работят благодарение на глазура с маслен крем.

С цялостното слънчево затъмнение на 8 април тъкмо зад ъгъла, компаниите са подготвени за небесното събитие, което ще замъгли небето по великодушна пътека през Севера Америка.

Продават се безчет специфични защитни очила за затъмнение, дружно с тениски, украсени с умни лозунги и други сувенири – тъкмо както последния път, когато Съединени американски щати получиха огромна част от действието за цялостното слънчево затъмнение през 2017 година

Хотели и курорти по главната пътека примамват гости със специфични пакети, а Southwest и Delta продават места в полети за наблюдаване на затъмнение. Градовете, музеите и парковете провеждат празненства за наблюдаване, с цел да привлекат както туристи, по този начин и поданици.

„ Това е особено събитие и... туристическата промишленост сигурно е на доста положително място “, сподели Джие Джан, професор по маркетинг в бизнес учебното заведение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР