НЮ ЙОРК (АП) — Алън Уайселбърг, бивш дългогодишен изпълнителен директор

...
НЮ ЙОРК (АП) — Алън Уайселбърг, бивш дългогодишен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Бившият финансов директор на Тръмп Алън Уайселбърг ще бъде осъден за лъжесвидетелстване, изправен е пред втори престой в затвора

НЮ ЙОРК (АП) — Алън Уайселбърг, някогашен дълготраен изпълнителен шеф в имотната империя на Доналд Тръмп, ще бъде наказан в сряда за лежи под клетва по делото за гражданска машинация на някогашния президент в Ню Йорк.

Очаква се той да бъде наказан на пет месеца затвор, откакто се призна за отговорен предишния месец по две обвинявания за лъжесвидетелстване. Вайселберг призна, че е излъгал, когато даде показания, че е имал малко знания за това по какъв начин пентхаусът на Тръмп в Манхатън е оценен във финансовите му доклади на съвсем три пъти повече от действителния размер.

Това ще бъде второто закъснение на 76-годишния мъж питейни заведения. Миналата година той излежа 100 дни за отбягване на налози върху 1,7 милиона $ от фирмени бонуси, в това число апартамент в Манхатън без наем и първокласни коли.

Сега той още веднъж разменя живота си като пенсионер от Флорида за още един престой в Ню Йорк Прочутият затворнически комплекс Rikers Island в града.

Двата случая акцентират непоколебимата преданост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР