Няма повдигани обвинения срещу мен. Имам едно, а не две

...
Няма повдигани обвинения срещу мен. Имам едно, а не две
Коментари Харесай

Кметът на Бата към Рашков: Не съм обвиняем

„ Няма повдигани обвинявания против мен. Имам едно, а не две досъдебни производства. То е обвързвано с изборите на 4 април, а не с тези на 11 юли, поради които бях арестуван. Нямам мярка „ подписка ”, както твърди Рашков ”. Това сподели, представен от пресцентъра на партия ГЕРБ.

Георгиев отговори на изказванията на служебния министър, който сподели, че против кмета на Бата има 2 досъдебни производства. По отношение на едното му е повдигнато обвиняване от прокуратурата и му е взета мярка. Според Рашков обвиняването е за престъпен избор.
 Арестуваха кметa на с. Бата, митинг на хора пред районно управление (на МВР) - Поморие в негова отбрана Арестуваха кметa на с. Бата, митинг на хора пред районно управление (на МВР) - Поморие в негова отбрана
Кметът на поморийското село Бата беше задържан при полицейска акция, осведоми БТВ. При друга акция е задържан и общински консултант от...

Георги Георгиев твърди, че е бил арестуван на 8 юли, само че без да има повдигнати обвинявания. Престоял е часове наред в ареста, само че без да получи каквото и да е пояснение за какво е там. „ Обвинението против мен, обвързвано с изборите на 4 април, се базира на свидетелски показания, които са снети в положение на стрес и посредством закани, липсва обективност по случая ”, споделя кметът. Георги Георгиев добавя, че заповедта за задържането му е била отхвърлена от Районен съд-Бургас на първа инстанция.

„ Ще ми се да кажа, че съм сюрпризиран от днешните изказвания на Бойко Рашков, само че за жалост ръководеното от него министерство продължава да нагнетява напрежение и да манипулира публичното мнение “, споделя още Георгиев.

Кметът на Бата разяснява, че е станало ясно, че няма да получи предстоящото опрощение за дейностите на служебния министър, макар породения стрес върху него и цялото му семейство. Но упорства Бойко Рашков да спре да популяризира погрешни изказвания по негов адрес. „ Акцията против мен имаше единствената цел да бъдат сплашат хората в село Бата, с цел да не излязат да гласоподават свободно на 11 юли. Ще не преставам да диря правата си, които бяха потъпкани “, сподели още той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР