Няма нищо по-секси от жена, която може да готви, споделя

...
Няма нищо по-секси от жена, която може да готви, споделя
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина ще готви със страст в Hell’s Kitchen


Няма нищо по-секси от жена, която може да готви, споделя Наталия Кобилкина във визитната си картичка за новия сезон на Hell’s Kitchen по Nova TV. Известната сексоложка и лайф коуч явно държи на класическите функции в фамилията, при които дамата би трябвало да си знае мястото, а то е в кухнята. Но не като слугиня, а като мъдра изкусителка, която знае по какъв начин да забърка съвършената рецепта, с цел да държи мъжа под своя власт.

На въпроса “размерът има ли значение ”, Наталия дава отговор позитивно. “Ако сервираш на мъжа прекомерно огромна порция, тогава ще му се спи и няма да има вкус за теб. ”

Обаятелната сексоложка очевидно е наясно, че любовта на мъжа минава през стомаха, а в шоуто е решена да даде всичко от себе си, с цел да впечатли началник Ангелов, като слуша всяка осцилация на неговия неустрашим глас и трепери от строгия му, рязък взор, майтапи се не напълно на смешка тя.



Според Кобилкина дамата би трябвало да се поддържа и да наподобява добре, даже в случай че ѝ се постанова да стои по през целия ден в кухнята. Наистина сме любопитни по какъв начин ще го направи и сме отворени за препоръки по въпроса. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР