Няма нищо по-различно от главоблъсканица, която да накара зъбчетата ви

...
Няма нищо по-различно от главоблъсканица, която да накара зъбчетата ви
Коментари Харесай

Имате очи като на заек, ако можете да намерите скрито кученце сред великденските зайчета

Няма нищо по-различно от главоблъсканица, която да накара зъбчетата ви да се развихрят, а този с великденска тема се надяваме да ви сътвори въодушевление за всички празници на следващия ден.

Много хора в Обединеното кралство се приготвят за обилие от шоколадови изкушения, сезонни занимания и, несъмнено, появяването на тези палавите великденски зайчета. Имайки това поради, Lords and Labradors сътвориха нов обаятелен пъзел преди Великденския уикенд, предизвиквайки ви да намерите нахалното кученце, прикрито измежду изображението на великденски зайчета.

Средностатистическият човек съумява да забележи кучето в границите на 20 секунди, а единствено всеки пети може да забележи кучето за по-малко от 10 секунди. И по този начин, подготвени ли сте за предизвикването?

Сцената е толкоз разсейваща поради всички очарователни зайчета и превъзходната природа – само че не забравяйте, че някъде там има кученце и ваша работа е да го намерите. Всички зайчета се занимават с разнообразни неща, като някои лудуват, а др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР