Няма никакъв сигнал срещу Лукойл. От днес се извършват масирани

...
Няма никакъв сигнал срещу Лукойл. От днес се извършват масирани
Коментари Харесай

Ето какво се случва в Лукойл ЕООД и Нефтохим Бургас, стана ясна причината за голямата проверка в складовете!

Няма никакъв сигнал против " Лукойл ". От през днешния ден се правят масирани инспекции във всички данъчни хранилища на " Нефтохим Бургас " и " Лукойл " ЕООД. Проверката е по предписание на премиера Димитър Главчев. Това сподели вътрешният министър Калин Стоянов пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Целта е да се направи цялостна инвентаризация освен по документи, а и за физическа инспекция. В интервенцията вземат участие към 200 индивида от Агенция " Митници ", Национална агенция за приходите, ГДБОП, Националната полиция и Държавния запас. Ще се ревизира за сходството какво има по документи и какво е наличното количество на всички горива. Искам да успокоя българите, че това по никакъв метод няма да навреди на активността на двете търговски сдружения, както и на доставките на горивата ", разяснява още Стоянов.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че от през днешния ден, 10.05.2024 година, в данъчните хранилища на " Лукойл Нефтохим Бургас “ АД и " Лукойл България “ ЕООД започнаха контролни дейности на взаимни екипи от чиновници на Агенция " Митници “, Националната организация за приходите, Главна дирекция " Борба с проведената престъпност “ – Министерство на вътрешните работи, Главна дирекция " Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи и Държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси “.

При нужда екипите ще търсят подпомагане от Държавна организация за метрологичен и механически контрол, както и други държавни институции и контролни органи. Общият брой на включените в интервенцията чиновници е над 190.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР