Няма как да избягаме от тази реалност, въпросът е да

...
Няма как да избягаме от тази реалност, въпросът е да
Коментари Харесай

Боил Банов разкри ще затворят ли изцяло театрите и кината

Няма по какъв начин да избягаме от тази действителност, въпросът е да продължаваме напред. Няма да затваряме нищо. На места самите шефове преценяват дали да лимитират спектаклите. Има и болни сформира. Това съобщи министърът на културата Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за.

"Важното е да не стопираме и да продължаваме напред. Подсигурени са театрите. Осигурени са буфери ", удостовери той.

"Помогнахме на свободни бранш. Има дълготрайна стратегия и ще разреши хората и идната година да работят свободно. Помогнахме на всички доста съществено и дълготрайно ", увери министърът.

Пред бТВ той разяснява, че са взети съществени ограничения не просто за оцеляването, само че и за развиването.

Министър Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за разкри, че 28 милиона лв. са спомагателните за културата. 25 милиона лв. ще бъдат дадени единствено за кино промишлеността.

"Има си механизми, ясни способи за работа, за систематизиране на парите ", означи той.

Боил Банов  Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в София. Завършва „ Режисура за разяснява, че връзките му с някогашния министър и сегашен ръководител на комисията по културата в Народното събрание Вежди Рашидов са единствено работни. Преди дни Рашидов сподели, че той е направил Банов министър, само че в първите дни се е еманципирал.

"Не мога да кажа, не съм в кухнята в тези взаимоотношения. Мен ме е назначил и премиера Бойко Борисов. Аз повеждам ясни и безапелационни политики ", отговори Банов на въпрос за коментара на Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР