Няколко видни американски законодатели ще пътуват до Тайпе през следващите

...
Няколко видни американски законодатели ще пътуват до Тайпе през следващите
Коментари Харесай

Американски законодатели са готови за посещения в Тайпе в знак на подкрепа за Тайван

Няколко видни американски законодатели ще пътуват до Тайпе през идващите седмици в символ на поддръжка за Лай Чинг-те, който ще бъде встъпил в служба като нов президент на Тайван през Мей след изборната си победа в събота.

Ами Бера, най-хубавият демократ в подкомисията по външните работи на Камарата на представителите на Индо-Тихоокеанския район, и двама други съпредседатели на групата на Конгреса на Тайван — републиканците Анди Бар и Марио Диас- Баларт — ще посети Тайван идната седмица, съгласно хора, осведомени с пътуването.

Майк Галахър, авторитетният републикански ястреб, който ръководи двупартийната комисия в Камарата на представителите на Китай, се чака да пътува до Тайван след първата делегация, на посещаване, което ще бъде следено от близко от Пекин.

Китай подлага на критика визитите на острова на американски политически фигури, потвърждавайки, че те размиват политиката на Съединени американски щати за „ един Китай “, съгласно която Вашингтон признава Пекин за единственото правителс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР